Warning: file_put_contents(C:\inetpub\wwwroot\8010\cache\sigplus\7e563d8ce5437e0130ce90ba6756ef36.html): failed to open stream: Permission denied in C:\inetpub\wwwroot\8010\plugins\content\sigplus\services.php on line 834
Activităţile ADI

Asociaţia are la bază încheierea Acordului de parteneriat privind modul de implementare a proiectului. În cadrul acestui document, pornind de la componentele şi activităţile ce urmează a fi implementate, sunt stipulate necesităţile proiectului ce vor fi avute în vedere.

Conform acestui acord, Consiliul Judeţean Neamţ reprezintă beneficiarul Proiectului, iar Consiliile Locale ale municipiilor, oraşelor şi comunelor implicate reprezintă beneficiarii finali ai proiectului.

În cast acord se menţionează faptul că Unităţile administrativ-teritoriale vor sprijini implementarea proiectului prin punerea la dispoziţie, în baza hotărârilor consiliilor locale, a terenurilor pe care urmează să se construiască depozitul judeţean Girov, staţia de transfer şi staţia de sortare Cordun, staţia de transfer Târgu Neamţ şi staţia de transfer Taşca, precum şi a altor terenuri identificate şi necesare realizării proiectului.

Autorităţile locale din judeţul Neamţ au decis că delegarea serviciilor de colectare a deşeurilor, prin licitaţie publică, să fie realizata de ADI ECONEAMŢ, în numele unităţilor administrativ-teritoriale, grupat, pe zone, în funcţie de poziţionarea statiilor de transfer sau a depozitului de deşeuri la care sunt conectate.

Sunteti aici: ADI Econeamț Activități ADI