Warning: file_put_contents(C:\inetpub\wwwroot\8010\cache\sigplus\7e563d8ce5437e0130ce90ba6756ef36.html): failed to open stream: Permission denied in C:\inetpub\wwwroot\8010\plugins\content\sigplus\services.php on line 834
Cuvântul echipei SMID

Proiectul nostru a plecat din necesitatea unei administrări cât mai eficiente a deşeurilor în judeţul Neamţ. Identificarea acestei nevoi ne-a dat ideea de a demara un proiect dedicat protecţiei mediului, proiect prin care să creăm o măsură de dezvoltare durabilă pentru judeţ şi să punem în felul acesta temelii cât mai solide pentru proiectele similare ce vor urma. Aşa s-a născut proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Neamţ” – SMID, proiect ce a găsit finanţare prin POS Mediu. Ideea noastră este în acord cu obiectivul global al programului: „Protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului şi a calităţii vieţii în România, urmărindu-se conformarea cu prevederile acquis-ului european de mediu”.

Prin iniţiativa noastră ţintim să oferim un mediu cât mai bun cetăţenilor din comunitate şi un judeţ cât mai curat ce-şi administrează resursele într-o manieră responsabilă şi durabilă.

Sunteti aici: Proiectul pe scurt Cuvântul echipei SMID